Faciliteiten Het Wapen van Reek

Het Wapen van Reek

6 zalen met flexibele inrichting

Het Wapen van Reek beschikt over 5 zalen en 1 spreekkamers (8-12 personen). De grote zaal met podium heeft via het podium met lift of trap toegang tot de ruime kleedkamer in de kelder. Op de 1e verdieping, te bereiken via de trap of lift komt u in een ruime foyer waar 3 vaste biljarts staan. Tevens is hier de Cursuszaal en de Muziekzaal gevestigd.

Diverse voorzieningen

Voor de gebruikers van het Wapen van Reek zijn er diverse voorzieningen, in de grote zaal is een professionele licht- en geluidsinstallatie aanwezig,  daarnaast kan men gebruik maken van  microfoons/headsets, beamer of flapovers.

 

Bij de reservering kunt u uw wensen kenbaar maken. Ook voor lunches, koffietafels of warm buffet kunt u bij het Wapen terecht.

Speciale muziekzaal

De Muziekzaal is een speciale zaal in het Wapen van Reek. Door de 'doos in doos'-constructie is de zaal geluidsdicht en daardoor uitermate geschikt voor onze muzikale gebruikers. Uiteraard is deze zaal ook geschikt als vergaderruimte of cursusruimte en kan men gebruik maken van de mobiele beamer.

De cursuszaal bevindt zich op de 1e verdieping en is via de trap of lift bereikbaar.

Voor cursussen en vergaderingen

De cursuszaal is zeer geschikt als vergaderruimte en cursusruimte. De cursuszaal biedt met alleen stoelen ruimte aan maximaal 35 personen en met stoelen en tafels aan maximaal 25 personen. In de zaal kunt u gebruik maken van een mobiele beamer. De cursuszaal bevindt zich op de 1e verdieping en is via de trap of lift bereikbaar.

Voor biljarten of exposities

De foyer op de 1e verdieping is bereikbaar via de trap of de lift. Hier bevinden zich 3 vast biljarts waar zowel overdag als 's-avonds gebruik van wordt gemaakt. Op deze verdieping is ook een bar aanwezig, die met evenmenten gebruikt kan worden. De foyer op de 1e verdieping is ook zeer geschikt als expositie ruimte.

Vergaderruimte en cursusruimte

De Soos is zeer geschikt als vergaderruimte en cursusruimte. De zaal met stoelen biedt ruimte aan maximaal 30 personen en met tafels en stoelen aan maximaal 20 personen. Men kan gebruik maken van een mobiele beamer. De Soos bevindt zich op de begane grond naast de Grote Zaal.

Kleedruimte voor artiesten

De artiesten kleedkamer in de kelder is een zeer ruime kleedkamer voorzien van eigen toiletten, douche en 2 wastafels met spiegel. Tevens kan deze ruimte ook gebruikt worden voor een kleine groep om bijvoorbeeld te dansen.

Vergaderruimte met vaste inrichting

De Spreekkamer is een zeer stijlvol ingerichte vergaderruimte met een vaste inrichting. De vergaderruimte is geschikt voor vergaderingen tot maximaal 12 personen. U kunt tijdens uw vergadering gebruik maken van een mobiele beamer.

Bijeenkomsten, toneel en optredens

De grote zaal is voorzien van een professionele geluid- en lichtinstallatie en vaste beamer met scherm. Afhankelijk van uw wensen kan de zaal ingericht worden met alleen stoelen (200 plaatsen) of tafels en stoelen (150 plaatsen) of met sta-tafels (ruim 600 personen). 

Het podium heeft een functionele oppervlakte van 10m breed x 8m diep en de hoogte ten opzichte van de zaal is 0,8m. Men heeft de keuze uit een zwart of wit achterdoek. De toneelgordijnen kunnen aan de voorkant automatisch worden geopend. Aan de achterkant van het podium is er de mogelijkheid om vanuit een vrachtwagen, op hoogte, te laden en te lossen. Aan de zijkant van het podium kan men via een trap naar de kelder, waar zich de kleedruimte bevindt. Aan de achterkant van het podium kan men ook via een lift of het trappenhuis naar de foyer, kelder of 1e verdieping.

Ontvangstruimte met bar

De foyer is de ontvangstruimte van dorpshuis het Wapen van Reek en is voorzien van een gezellige bar. De foyer is door iedereen te gebruiken om samen te komen, een kopje koffie of drankje te drinken, of om gezellig te kaarten. 

Faciliteiten het Wapen van Reek

faciliteiten

Plattegrond het Wapen van Reek

plattegrond

Tarieven het Wapen van Reek

tarieven

Reserveer eenvoudig uw ruimte

calendar

Zaalagenda Wapen van Reek

Contact algemeen

Stichting Dorpshuizen Landerd

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Dorpshuis Openingstijden

Alle drie de dorpshuizen in Landerd zijn op verzoek van de gebruikers van 8.00uur tot 24.00 uur 7 dagen in de week geopend.