Contact

Kleedruimte voor artiesten

De artiesten kleedkamer in de kelder is een zeer ruime kleedkamer voorzien van eigen toiletten, douche en 2 wastafels met spiegel. Tevens kan deze ruimte ook gebruikt worden voor een kleine groep om bijvoorbeeld te dansen.

Hobbyruimte met vaste inrichting

De Bussel is een vast ingerichte hobbyruimte welke is voorzien van speciale tafels. De ruimte wordt ook gebruikt voor muziekles. De Bussel is gelegen in de kelder maar wel voorzien van ramen naar buiten en via een vaste trap met invalidelift kan men via de foyer de ruimte betreden.

Vergaderruimte met vaste inrichting

De Spriet is een spreekkamer of vergaderruimte voor kleine groepen tot 8 personen. De Spriet wordt ook als kleedkamer gebruikt bij toneeluitvoeringen. De ruimte heeft een vaste inrichting met een tafel en 8 stoelen.

Vergaderruimte of cursusruimte tot 40 pers.

De Bloem is een zeer geschikte vergaderruimte of cursusruimte tot maximaal 40 personen. Indien gewenst kan men de mobiele beamer gebruiken. Tevens is deze zaal ook zeer geschikt om met groepen te dansen of te zingen. De Bloem is het podium van de Grote zaal en door een flexibele wand gescheiden van Vergaderzaal de Halm.

Vergaderruimte of cursusruimte tot 70 pers.

De Stengel is een zeer geschikte vergaderruimte of cursusruimte tot maximaal 70 personen en is iets ruimer dan Vergaderzaal de Halm. Indien gewenst kan men de mobiele beamer gebruiken. Tevens is deze zaal ook zeer geschikt om met groepen te dansen of te zingen. De Stengel is het achterste gedeelte van de Grote zaal en door een flexibele wand gescheiden van Vergaderzaal de Halm.

Vergaderruimte of cursusruimte tot 50 pers.

De Halm is een zeer geschikte vergaderruimte of cursusruimte tot maximaal 50 personen. Indien gewenst kan men de mobiele beamer gebruiken. Tevens is deze zaal ook zeer geschikt om met groepen te dansen of te zingen. De Halm is het voorste gedeelte van de Grote zaal en door een flexibele wand gescheiden van Vergaderzaal de Stengel en Vergaderzaal de Bloem (het podium).

Bijeenkomsten en voorstellingen

De grote zaal is voorzien van een  geluid- en lichtinstallatie en mobiele beamer met los scherm. Afhankelijk van uw wensen kan de zaal ingericht worden met alleen stoelen (200 plaatsen) of tafels en stoelen (140 plaatsen). 

De grote zaal met podium kan in 3 afzonderlijke ruimtes gesplitst worden middels flexibele wanden. De ruimtes zijn dan ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken als vergaderruimte of voor te dansen of zingen.

Het podium heeft een functionele oppervlakte van 7m breed x 4m diep en de hoogte ten opzichte van de zaal is 0,8m. De toneelgordijnen kunnen aan de voorkant handmatig worden geopend, het achterdoek is zwart. Aan de achterkant van het podium kan men naar de kleedruimten (De Spriet). 

Biljarten

In de biljartzaal staan 2 vaste biljarts welke iedere maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag door de Gehandicapten Vereniging worden gebruikt. Naast biljarten is deze ruimte ook uitermate geschikt als vergaderruimte en cursusruimte. Men kan gebruik maken van een mobiele beamer. Door de flexibele wand is het mogelijk om de vergaderruimte af te schermen van de biljarts.

Vergaderruimte met vaste inrichting

De Spreekkamer is een zeer stijlvol ingerichte vergaderruimte met een vaste inrichting. De vergaderruimte is geschikt voor vergaderingen tot maximaal 12 personen. U kunt tijdens uw vergadering gebruik maken van een mobiele beamer.

Vergaderruimte en cursusruimte

De Soos is zeer geschikt als vergaderruimte en cursusruimte. De zaal met stoelen biedt ruimte aan maximaal 30 personen en met tafels en stoelen aan maximaal 20 personen. Men kan gebruik maken van een mobiele beamer. De Soos bevindt zich op de begane grond naast de Grote Zaal.

Pagina 1 van 5

Contact algemeen

Stichting Dorpshuizen Landerd

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Dorpshuis Openingstijden

Alle drie de dorpshuizen in Landerd zijn op verzoek van de gebruikers van 8.00uur tot 24.00 uur 7 dagen in de week geopend.