Evenementen
%PM, %23 %660 %2022

Bijzondere eerste films in Filmcafé Phoenix Schaijk

SCHAIJK - De werkgroep Cultuur van Phoenix 2.0 nam deze zomer het initiatief om in Schaijk een filmcafé te starten in samenwerking met cultuurpodium De Pul in Uden. Inmiddels is een filmcommissie opgericht en worden binnenkort de eerste films vertoond.

“De jaarlijkse openluchtfilm in Schaijk trok steeds een groot publiek”, laat de fimcommissie weten. “Dat smaakte naar meer en daarom organiseert de nieuwe filmcommissie voortaan vaker filmvoorstellingen in De Phoenix.”

Het programma voor de eerste drie voorstellingen:
* Nomadland, dinsdag 4 oktober: Deze film won in 2020 maar liefst drie Oscars: beste regie, beste acteur en beste film. Een magische roadmovie met een aantal echte nomaden in de hoofdrol.
* The Leisure Seeker, dinsdag 15 november: Een romantische tragikomedie over twee mensen die in de laatste fase van hun leven er stiekem tussenuit knijpen met hun camper.
* Jackie en Oopjen, woensdag 4 januari: Een vrolijke familiefilm geschikt voor de basisschoolleeftijd. 

De films op 4 oktober en 15 november beginnen om 20 uur. Inloop vanaf 19.15 uur om eerst een consumptie te nemen en elkaar te ontmoeten. De familiefilm op 4 januari start om 14 uur, inloop vanaf 13.30 uur. Kaartjes kosten 5 euro. 

“We hebben graag dat belangstellenden uiterlijk drie dagen van tevoren laten weten of ze komen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan weten we hoeveel stoelen klaargezet moeten worden. Ben je vergeten te reserveren dan ben je toch welkom.”

Evenementen

september 28, 2022

Toerist in eigen dorp

in Evenementen
Wij nodigen jullie uit om bij ons op de koffie te komen. Wij zorgen voor hapjes uit andere windstreken en gaan samen met jullie opzoek waar al die gebruiken in Schaijk vandaan komen. Dat doen we door prikkelende activiteiten en goede gesprekken. We willen ook…
september 23, 2022

Bijzondere eerste films in Filmcafé Phoenix Schaijk

in Evenementen
SCHAIJK - De werkgroep Cultuur van Phoenix 2.0 nam deze zomer het initiatief om in Schaijk een filmcafé te starten in samenwerking met cultuurpodium De Pul in Uden. Inmiddels is een filmcommissie opgericht en worden binnenkort de eerste films vertoond.“De…
februari 04, 2022

Repair Cafe

in Evenementen
Scheerapparaat kapot? Heeft het tosti-ijzer kuren? Gooi het niet weg, maar breng het naar het Repair Café in Schaijk. Vanaf woensdag 16 februari kan iedereen elke twee weken tussen 10 en 12 uur in dorpshuis De Phoenix terecht met kapotte spullen om ze te…

Contact algemeen

Stichting Dorpshuizen Landerd

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.