Nieuws
maandag, 25 december 2017 00:00

Kerstmarkt Reek last een pauze jaar in

De winterse kerstmarkt van Reek houdt een pauze

De evenementen commissie van Het Wapen van Reek moet helaas meedelen dat er dit jaar geen winterse kerstmarkt zal worden georganiseerd. Deze beslissing neemt de organisatie met pijn in het hart. Na 7 mooie jaren vindt de organisatie dat het tijd wordt voor vernieuwing en verandering aan het concept van de kerstmarkt en met de huidige bezetting van de evenementen commissie is dit helaas niet mogelijk.

Naar aanleiding van de oproep in de vorige editie van Reek voor Elkaar heeft de Evenementen Commissie gelukkig enkele reacties gehad en kunnen we zeggen dat we met een nieuw team, nieuwe ideeën willen gaan uitwerken om in 2018 toch weer een nieuwe 8e editie neer te kunnen zetten van de sfeervolle kerstmarkt in Reek.

De afgelopen jaren heeft de organisatie veel hulp gehad van de vrijwilligers van Het Wapen en van Achilles. Uiteraard hopen we dat we ook in 2018 weer een beroep mogen doen op deze vrijwilligers. Mocht je interesse hebben om mee te denken aan het nieuwe concept voor de Reekse Kerstmarkt, stuur ons dan een berichtje via: www.facebook.com/hetwapenvanreek

De organisatie wil benadrukken dat de Reekse Kerstmarkt niet is gestopt, maar dit jaar een gezonde pauze inlast om volgend jaar weer een gezellige kerstmarkt te organiseren volgens een nieuw concept meer uiteraard wel met de bekende klassieke kerstmarkt ingrediënten. 

Contact algemeen

Stichting Dorpshuizen Landerd

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dorpshuis Openingstijden

Alle drie de dorpshuizen in Landerd zijn op verzoek van de gebruikers van 8.00uur tot 24.00 uur 7 dagen in de week geopend.