Evenementen
vrijdag, 06 april 2018 00:00

Vrijdagavond 25 mei 5e Reekse Quiz in het Wapen van Reek

Reekse Quiz op vrijdag 25 mei

Avondje zwoegen en zweten op

uitdagende vragen en opdrachten

Het is de vijfde keer en voor het eerste lustrum wordt er lekker uitgepakt. De punten worden bijna weggegeven in de Reekse Quiz. Dit jaar op vrijdag 25 mei. Een avondje zwoegen en zweten op uitdagende vragen en creatieve opdrachten. De prijsuitreiking is zoals gebruikelijk twee dagen later tijdens de sfeervolle kermismatinee.

De vijfde editie van de Reekse Quiz is in grote lijnen hetzelfde als voorgaande jaren: twee rondes in Het Wapen van Reek waar je zonder hulpmiddelen antwoord moet geven op de gestelde vragen, daarna naar huis met een opdrachtenboekje met daarin zeven verschillende categorieën en ter afsluiting nog twee vragenrondes in het dorpshuis.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om tijdens de laatste twee rondes de teams in de zaal tussen de rondes van samenstelling te laten wisselen. De thema’s van de verschillende rondes worden vooraf bekend gemaakt, dus de sterkste opstelling kan aantreden. Voor de overige teamleden is de quiz live te volgen in de foyer.

Na afloop zorgen we voor gezellige muziek in de foyer van Het Wapen van Reek en maken we er een gezellige afterparty van. Het loont de moeite om nog even te blijven hangen, want we maken die avond alvast een tussenstand bekend van de vier zaalrondes. Een mooi moment dus om antwoorden met elkaar uit te wisselen.

De inschrijving is inmiddels gestart. Haal een formulier in Het Wapen van Reek of download hem op hier. Deelname kost €20,- euro per team. Ook is het weer mogelijk om een zwart-wit versie van de thuisopdrachten bij te bestellen. Dat scheelt thuis weer kopiëren en kun je direct van start. Lever het ingevulde formulier met het inschrijfgeld in bij de bar in het dorpshuis.

Aanvullende informatie

  • Aanvangstijd: 19:00
  • Eindtijd: 23:00
  • Entree: per team € 20,00

Contact algemeen

Stichting Dorpshuizen Landerd

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dorpshuis Openingstijden

Alle drie de dorpshuizen in Landerd zijn op verzoek van de gebruikers van 8.00uur tot 24.00 uur 7 dagen in de week geopend.