Evenementen
zondag, 22 april 2018 12:00

Zondag 22 april Muzis presenteert TOEAC in het Wapen van Reek

MuziS verwelkomt wederom TOEAC, Accordeonduo Pieternel en Renée

Bij MuziS mochten we al eerder kennis maken met TOEAC, een accordeonduo dat niet de gebaande paden van gezellig folkloristisch repertoire bewandelt. Volgens Pieternel Berkers en Renée Bekkers is het accordeon een instrument van nu. Nieuw gecomponeerd of gearrangeerd repertoire is hun specialiteit. En ze vallen ermee op!

Pieternel en Renée studeerden beiden aan het Fontys Conservatorium en ‘The Royal Danish Academy of Music’ in Kopenhagen waar zij hun Master en de “Soloist Class’ afrondden. TOEAC behaalde diverse prijzen, o.a. op het Novam-accordeonconcours en het Prinses Christina Concours.

TOEAC geeft concerten in binnen- en buitenland en er zijn diverse composities geschreven voor het duo, o.a. door G. Beljon, C. Meijering, N. Huijbregts. Het duo stelt zelf haar programma’s samen en produceerde meerdere voorstellingen zoals ’TOEAC Pictures...’ (2013), ’Petrushka’ (2014), ’Pas de Deux’ (2015) en “Fairly Tales” (2016).

Dit laatste programma, ’Fairly Tales’, met muzikale sprookjes van Tchaikovsky, Ravel, Grieg en Wammes, zal TOEAC bij MuziS ten gehore brengen. www.toeac.nl

Het concert vindt plaats in Reek  (Nieuw Heijtmorgen 20 in Reek) en begint om 12.00 uur. De entree bedraagt (inclusief een consumptie in de pauze) € 13,-. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of te bestellen op tel. nr. 0486 462 091. Meer informatie over MuziS op  www.muzis.nl

 

Aanvullende informatie

  • Aanvangstijd: 12:00
  • Eindtijd: 14:00
  • Entree: € 13,= (CJP en kinderen € 2,50)

Contact algemeen

Stichting Dorpshuizen Landerd

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dorpshuis Openingstijden

Alle drie de dorpshuizen in Landerd zijn op verzoek van de gebruikers van 8.00uur tot 24.00 uur 7 dagen in de week geopend.