Evenementen
zondag, 08 oktober 2017 07:46

Zondag 8 oktober 12:00 uur Muzisconcert in de Garf

Muzis presenteert het Charivari Trio in de Garf

Bij het Charivari Trio vormt volksmuziek uit Oost Europa en Zuid Amerika de basis voor subtiel samenspel van drie elkaar voortdurend uitdagende musici. Het trio geeft sinds 1986 concerten en workshops in binnen- en buitenland, speelt met een keur aan musici, koren, orkesten en in theaterproducties, is te horen op verschillende cd’s, en organiseert tweejaarlijks het Charivari Wereldmuziek Festival.

Alas de Papel - Vleugels van Papier - is het gloednieuwe programma van het Charivari Trio, dat vanaf 2017 in de theaters te horen zal zijn. Met drie zangstemmen, viool, accordeon en contrabas vertolkt het trio oude en nieuwe juweeltjes uit Zuid Amerika, uit Oost Europa, en van eigen bodem.

Wie droomt er af en toe niet van te kunnen vliegen? Een Bulgaars meisje dat haar heimwee deelt met een duif, een Spaanse verdronken vlinder of klapwiekende vogels in Melodias del Silencio. Daarnaast zullen zoals altijd virtuoze Roemeense zigeunermuziek, melancholieke Argentijnse folklore, en swingende Cubaanse ritmes klinken.

Anneke Frankenberg - viool en zang / Bart Lelivelt - accordeon en zang /Gerard Schoren - zang en contrabas

www.charivari.nl

Het concert vindt plaats in Zeeland  (Kerkstraat 35) en begint om 12.00 uur. De entree bedraagt (inclusief een consumptie in de pauze) € 13,-. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of te bestellen op tel. nr. 0486 462 091.

Meer informatie over MuziS is te vinden op www.muzis.nl

Aanvullende informatie

  • Aanvangstijd: 12.00
  • Eindtijd: 14:00
  • Entree: € 13,00 , kinderen tot 15 jaar en CJP-houders € 2,50

Contact algemeen

Stichting Dorpshuizen Landerd

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dorpshuis Openingstijden

Alle drie de dorpshuizen in Landerd zijn op verzoek van de gebruikers van 8.00uur tot 24.00 uur 7 dagen in de week geopend.