Evenementen
zaterdag, 07 oktober 2017 20:00

Zaterdag 7 oktober Eerste Reekse Bierbelevenis in het Wapen van Reek

Eerste Reekse Bierbelevenis

Barabant is binnenkort weer een bier evenement rijker. Dit maal in het kleine dorpje Reek. Alle begin is moeilijk, maar ook wij gaan proberen om een mooi evenement neer te zetten. Daar waar bierliefhebbers elkaar vinden en nieuwe mooie bieren proeven, kennis delen en genieten van alles wat te maken heeft met bier. De Eerste Reekse Bierbelevenis zal plaatsvinden op zaterdag 7 oktober in Het Wapen van Reek.

Deelname aan de Eerste Reekse Bierbelevenis kost € 22,50. Voor dit bedrag krijgen alle bierliefhebbers van Reek en omstreken een avond waar ze nog lang over zullen napraten. Deelnemers zullen een tijdreis maken vanaf de oorsprong van het speciaal bier, via het roemrijke Belgische bier verleden naar het huidige succes van de vele Nederlandse brouwerijen die ons land inmiddels rijk is.
Tijdens elke ronde zullen er verschillende bieren naast elkaar gepresenteerd worden, samen met de uitleg van de ervaren vrijwilligers zullen de deelnemers niet alleen kunnen genieten van de verschillende smaken, maar zal de bierkennis van menig Reekse bierkenner op een hoger level worden gebracht. Ook zijn er tijdens deze avond nog leuke bier prijzen te winnen, door wat ludieke acties vanuit de organisatie.
Bij elke ronde zal er een bijpassend hapje worden gepresenteerd, gemaakt door de bekende Reekse Chez Bo. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een lekkere en vooral leerzame Bierbelenis in Reek. Er zijn maar 50 kaarten beschikbaar voor deze avond, dus zorg dat je een kaartje kunt bemachtigen, want deze avond mag je niet missen.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf maandagavond 11 september 19:00uur in Het Wapen van Reek!! Wees er snel bij OP = OP

Aanvullende informatie

  • Aanvangstijd: 20:00
  • Eindtijd: 01.00
  • Entree: €22,50

Contact algemeen

Stichting Dorpshuizen Landerd

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dorpshuis Openingstijden

Alle drie de dorpshuizen in Landerd zijn op verzoek van de gebruikers van 8.00uur tot 24.00 uur 7 dagen in de week geopend.